Pályázatok

Hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régióban)

A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Ajánlattételi Felhívása TÁMOP-1.1.2-11/1 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régióban)” a 2013. február és 2013. december közötti időszakban Tolna megyében a 6/1996 (VII.16.) MüM rendelet 3.§. szerinti felnőttképzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához.

Az álláskeresők, a munkanélküliséggel veszélyeztetett munkavállalók munkaerő-piaci képzésben való részvételének támogatása az első vagy ismételt munkába állást, illetve a munkahely megtartását szolgálja a munkaerő-piaci igényekhez igazodó ismeretek megszerzésének elősegítésével. A képzések államilag elismert szakképesítés, államilag elismert nyelvvizsga, egy adott munkakör ellátásához szükséges szakmai ismeretek, vagy hatósági jogosítvány megszerzésére irányulhatnak.

A képzésekhez nyújtható támogatások megállapításának alapvető szabályairól a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény (Flt.) rendelkezik. A további feltételeket a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból foglalkoztatási válsághelyzet kezelésére nyújtható támogatásról szóló, többször módosított 6/1996. (VII.16.) MüM. rendelet (R.) tartalmazza. A képzési programokra, képző intézményekre vonatkozó előírások a felnőttképzésről szóló 2001. évi CI. törvényen (Fktv.), valamint a szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. évi törvényen (Szktv.), és a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvényen alapulnak.
 
Képzések indításának időtartama:    2013. február  – 2013. december
 
Ajánlatok benyújtásának határideje: 2013. január 10. 16 óra
 
Az összeállított képzési jegyzék nyilvánosságra hozatalának várható ideje: 2013. február 11.
 
A munkaügyi központ a felnőttképzést folytató intézmények ajánlatait várja a jegyzékbe történő felvételhez.

Kapcsolódó dokumentumok:
Virtuális Munkaerőpiac Portál


Elektronikus kapcsolattartás

ONLINE FELÜLET

Tájékoztató

Hirdetés

Látogatók száma
összes:2 438 636
napi:140
online:2
Utolsó módosítás
2016.07.07. 16:01
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre: Regisztráció