Fiatalok a megyéért

Hetedik alkalommal díjazták a civileket

2014. február 05.

Hetedik alkalommal adta át a A Tolna Megyei Önkormányzat „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” és a „Bazsonyi Arany Mecénás-díj” elismerő címet. Az idei fődíjas az Ozorai Fiatalok Szervezete Egyesület. A Bazsonyi Arany Mecénás – díjat pedig Brauer János, a Hungária Takarékszövetkezet elnöke vehette át.

 Fiatalok a megyéért

Bővebben
"Az ünnep megerősít"

Megyenapot ünnepelt Tolna megye

2013. szeptember 02.
Tizenötödik alkalommal ünnepelte meg Tolna megye a Megyenapot. 1699. szeptember 1-jén I. Lipót császár pecséthasználati jogot adományozott Tolna vármegyének, amely pecsét rajzolata idővel a megye címerévé vált, erre a jeles eseményre emlékeznek ilyenkor Tolna megye polgárai. A hagyományokhoz híven a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Megyenap keretében tartotta ünnepi ülését, ahol átadták a megyei kitüntető díjakat is. A rendezvény díszvendége, Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter volt.
 
Fotó: Kiss G. Péter 
Fotó: Kiss G. Péter
Bővebben
Közmeghallgatás
2013. június 18.
Megalakult a Tolna Megyei Értéktár Bizottság
2013. március 28.
Megalakult a Tolna Megyei Értéktár Bizottság 2013. március 21-én. A testület feladata a megyében található nemzeti értékek dokumentálása és megküldése a Hungarikum Bizottságnak.
 
Megalakult a Tolna Megyei Értéktár Bizottság
Bővebben
Fórumra hív az önkormányzat!

Megkezdőtött a területfejlesztési koncepció társadalmi egyeztetése

2013. március 08.

Megkezdődött a Tolna Megyei Területfejlesztési Koncepció társadalmi egyeztetése. Ezúttal Dombóváron és Pakson tart fórumot az önkormányzat.

Bővebben