Két évtized a médiában
Cser Ildikó lett Az Év Tolna Megyei Újságírója
 
Két évtized a médiában Cser Ildikó, a Szekszárdi Vasárnap és a Tolnai Hírlap főszerkesztője vehette át idén „Az Év Tolna Megyei Újságírója” elismerést.
 
A Tolna Megyei Önkormányzat 5. alkalommal adta át a díjat. A kezdeményezést Dr. Puskás Imre, a Közgyűlés elnöke hívta életre. A kitüntető díj a megyében dolgozó újságírók, fotóriporterek, televíziós és rádiós szerkesztők, operatőrök munkájának elismerése.

"Az Év Tolna Megyei Újságírója" díj adományozásával a megyei önkormányzat magas színvonalú, minőségi tájékoztatásra kívánja ösztönözni a média munkatársait, akik a Tolna megyében élő emberek széleskörű és hiteles tájékoztatását szolgálják.
 
Cser Ildikó lett Az Év Tolna Megyei Újságírója
 
Az elismerést 2008 óta minden évben a Szabad Magyar Sajtó Napján, március 15-én adják át az arra érdemes újságírónak. A díj odaítélésről ad-hoc bizottság dönt a megye lakosságától beérkezett javaslatok alapján.
A díjátadó ünnepségen, a Vármegyeháza Pollack kávézójában dr. Puskás Imre méltatta a díjazottat: Csetr Ildikó, a 2012. év Tolna megyei újságírója a Tolnai Népújság köpönyege alól „lépett ki”, csaknem 20 éve újságíró, megvan benne a szakma iránti elkötelezettség és alázat, amellyel riportalanyaihoz és az általa feldolgozott témákhoz viszonyul.

Cser Ildikó, miután átvette "Az Év Tolna Megyei Újságírója" elismerést hangsúlyozta: az elismerés nem egyetlen személynek szól, hanem Tolna megye valamennyi újságíróját illeti.
wj
 
Vissza