Újabb megállapodást írtak alá
2013. február 08.
Együttműködési megállapodást ír alá Dr. Fischer Sándor és Dr. Puskás Imre Együttműködési megállapodást írt alá dr. Puskás Imre, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és dr. Fischer Sándor, a Tolna Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara elnöke.
A Paksi Atomerőmű Zrt. mellett így már a Tolna Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara is azon partnerek között van, akik bevonásával készül a Tolna Megyei Területfejlesztési Koncepció. Az együttműködésben a kamarán túl részt vesz még több száz partner, köztük a Hungária Takarékszövetkezet és a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter is.
Bővebben
Aláírták a megállapodást
2013. január 18.
Aláírták a megállapodást Együttműködési megállapodást írt alá a Tolna Megyei Önkormányzat a Paksi Atomerőmű Zrt-vel. Az önkormányzat mintegy 100 további céggel, civil szervezettel, valamint a megyében található települések vezetőivel is felvette a kapcsolatot, azért, hogy az említett szereplők javaslatait figyelembe véve alakítson ki egy hosszú távú gazdaságélénkítő programot.
Bővebben
Együttműködésben

Készül a Tolna Megyei Területfejlesztési Koncepció

2012. november 26.
Készül a Tolna Megyei Területfejlesztési Koncepció Gazdasági társaságok, kamarák, civil szervezetek együttműködésével készül a Tolna Megyei Területfejlesztési Koncepció. A koncepció kidolgozásával megbízott Tolna Megyei Önkormányzat vezetői úgy vélik, a 2014-től-2020-ig tartó európai uniós finanszírozási időszakban lehívható pénzek akkor hasznosulnak a legjobban, ha olyan gazdaságfejlesztési elképzelések valósulnak meg, amelyek hosszú távú gazdasági növekedést irányoznak elő. Mindez pedig úgy lehetséges, ha már az előkészítő munkában közvetlenül is részt vesznek a megvalósításban érintett, érdekelt gazdasági, civil és önkormányzati szereplők. A tervezésbe bevont szereplők a Tolna Megyei Önkormányzat által szervezett fórumon találkoztak.
Bővebben
Elkészült a sürgősségi osztály

Megújul a Balassa János Kórház

2012. szeptember 14.
Lezárult a „Tolna Megyei Balassa János kórház sürgősségi osztályának S02-ről S01 szintre történő fejlesztése című -TIOP 2.2.2-08/2-2009-0006 azonosítószámú - projekt, amelynek keretében magasabb szintű sürgősségi osztályt alakítottak ki a műtőblokk földszintjén.  A mintegy 760 millió forint értékű beruházáshoz kapcsolódó projekt sajtótájékoztatóval egybekötött zárórendezvénye augusztus 31-én zaljott.  
Bővebben
„Ez az év a jövőbe tekintésről szól”

Kitüntetéseket adtak át a Megyenapon

2012. szeptember 14.
„Ez az év a jövőbe tekintésről szól” „Ez az év, 2012., a jövőbe tekintésről szól, hiszen a megyei önkormányzat e tekintetben a legfontosabb feladatot kapta: a területfejlesztéssel foglalkozhat”  - jellemzet a megújúló megyei önkormányzatok szerepkörét dr. Puskás Imre, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, a Megyenapon. Szeptember 1-jén – hagymányosan – elismerték a kiemelkedő tevékenységet végző Tolna megyei polgárok munkásságát is. A rendezvényen részt vett Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár.
Bővebben