Lerakták az alapkövet

Tömbkórházzá alakítják a Balassa János kórházat

2012. június 28.
Lerakták az alapkövet Lerakták az alapkövet, elkezdődik a Tolna Megyei Balassa János Kórház átalakítása: tömbkórházzá alakul az intézmény. Az emeletráépítés és az új, háromszintes épület 93 betegággyal, modern orvos-technológiai eszközökkel kapcsolódik a korábbi fejlesztésekhez. A beruházás összértéke 3,6 milliárd forint.
Bővebben
Ozorádó

Horgászparadicsom Tolna megye határában

2012. június 01.
Ozorádó Befejeződött az Ozorádó Horgászparadicsom fejlesztése. Az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Program Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című pályázat keretében hét új aktív turisztikai programmal bővült a szolgáltatások köre Ozorán, növelve ezzel a település turisztikai vonzerejét. A projekt megvalósítása 99 881 468 forintba került, az Európai Unió 50%-ban, 49 940 734 forinttal támogatta.
Bővebben
Megerősített partfalszakasz Pakson
2012. június 01.
Elkészült a partfal megerősítése Pakson, amelynek köszönhetően megelőzhetők az esetleges csúszások, omlások, elhárítható a 6-os főút, továbbá a víz-, villany- és gázvezetékek károsodásának veszélye is. A 340 millió forintos beruházáshoz 290 millió forint támogatást nyert el a helyi önkormányzat az Új Széchenyi Terv forrásaiból.
Bővebben
Megnyílt a Szekszárdi Családbarát Élményfürdő

Három hektáron hét medence óriáscsúszdákkal

2012. június 01.
Megnyílt a Szekszárdi Családbarát Élményfürdő Átadták az új Szekszárdi Családbarát Élményfürdőt. Három hektár, hét medence, óriáscsúszdák és további élményelemek biztosítják a vendégek kikapcsolódását. A beruházás 1, 3 milliárd forintból valósult meg.
Bővebben
Valódi érdekérvényesítés

Intézményfenntartóból területfejlesztővé vált a megye

2012. április 27.
Valódi érdekérvényesítés Középszintű területfejlesztési feladatokat lát el a jövőben a Tolna Megyei Önkormányzat. A korábbi intézményfenntartói szerepből kilépve ezentúl a térség fejlesztése az első számú feladat - hangzott el a közgyűlés legutóbbi ülésén.
Bővebben