„A médiatörvény a fogyasztók érdekét védi.”
2012. április 04.
„A médiatörvény a fogyasztók érdekét védi.” “Bármit akarsz mondani, mielőtt másnak mondanád, előbb mondd magadnak!” (Seneca)
Ezzel a mottóval kezdte interaktív előadását Berényi Diána a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság sajtóosztályának kommunikációs munkatársa a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Karán.
Bővebben
Pályázati kalauz

Útmutató a Széchenyi Programirodától

2012. április 03.
Előadás a múzeumban Gazdaságélénkítés és munkahelyteremtés. Ez a célja az Új Széchenyi Tervnek. Mintegy 2000 milliárd forint uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére 2011 - 2013 között, amelynek köszönhetően megerősödhet a gazdaság, növekedhet a foglalkoztatás.
A Széchenyi Programiroda feladata pedig az, hogy útmutatást nyújtson, segítséget adjon a pénzek lehívásához. A Tolna megyei irodában hét tanácsadó segít eligazodni a pályázatok között. András Rita, fejlesztési tanácsadó a Wosinsky Mór Megyei Múzeumban megtartott fórumon beszélt a pályázatokról.
Bővebben
Megyei Rendezési Terv
2012. március 23.
A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 4/2012. (II. 17.) önkormányzati rendeletével módosította Tolna Megye Területrendezési Tervéről szóló 1/2005. (II. 21.) önkormányzati rendeletét.
Továbbá a Közgyűlés a 2/2012. (II. 17.) kgy. határozatával rendelkezett a Területrendezési Terv módosításához kapcsolódó intézkedésekről.
Bővebben
Két évtized a médiában

Cser Ildikó lett Az Év Tolna Megyei Újságírója

2012. március 20.
Két évtized a médiában Cser Ildikó, a Szekszárdi Vasárnap és a Tolnai Hírlap főszerkesztője vehette át idén „Az Év Tolna Megyei Újságírója” elismerést.
Bővebben
Díjazták a kitartó munkát

Tolna megye legjobb sportóinak tevékenységét méltatták

2012. február 20.
A Tolna Megyei Önkormányzat és a Tolna Megyei Sportszövetségek  idén is díjazta Tolna megye legjobb sportolóit. Az ünnepségen 26 sportág 50 sportolója és 39 edzője részesült elismerésben kimagasló 2011. évi sporteredményeiért.
Az esemény díszvendége Bánki Erik, az Országgyűlés Hivatala Sport- és Turizmusbizottságának elnöke volt.
Bővebben