Több ezren zárták a nyarat Fadd-Domboriban

Nyárzáró Családi Nap

2011. augusztus 30.
Több ezren zárták a nyarat Fadd-Domboriban Felnőttek, gyerekek egyaránt jól érezhették magukat a Tolna Megyei Önkormányzat hagyományos Nyárzáró Családi Napján, rengeteg program közül válogathattak.
Bővebben
Megyei tanévnyitó konferencia

Meghívó

2011. augusztus 12.
2011. augusztus 25. (csütörtök) 10 óra, Szekszárd, Garay János Gimnázium

Az Eötvös József Pedagógiai Szolgáltató idén is megrendezi hagyományos tanév előkészítő rendezvényét. Arra törekszünk, hogy hasznos információkkal segítséget nyújtsunk a 2011/2012. tanév szakmai előkészítéséhez.
Bővebben
Csobbanj EUrópával!
2011. augusztus 08.
Csobbanj EUrópával!A programot Tolna megyében is, a vidéken élők számára indítja ismét a nyári kánikulában az EIP, melynek elsődleges célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről - utazás, továbbtanulás, munkalehetőségek, pályázatok, támogatások, nyugdíjak stb. - ingyenes információkat nyújtsanak a strandolók számára.
Bővebben
Dunaföldváron tartotta soros ülését a közgyűlés
2011. június 28.
Dunaföldváron tartotta soros ülését a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A képviselők most is ellátogattak az önkormányzat fenntartásában működő intézménybe, ezúttal a dunaföldári idősek otthonába.
Bővebben
Vietnámi delegáció Tolna megyében
2011. június 27.

Dr. Puskás Imre a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke fogadta nemrég Vietnám nagykövetét, aki többek között azért látogatott a térségbe, hogy feltérképezze a két ország közötti együttműködési lehetőségeket.

Bővebben