Tavaszi Pedagógiai Napok 2011. április 4-8.
2011. március 23.
Bemutatták

Elkészült a Tolna Megyei Befektetési Kalauz

2011. március 21.

Elkészült a Tolna Megyei Befektetési Kalauz Elkészült a Tolna Megyei Befektetési Kalauz kiadvány és honlap. „Az M6-os autópálya gazdaságélénkítő hatása Tolna megyében” című gazdaságfejlesztési kezdeményezés keretében a Tolna Megyei Önkormányzat, az autópálya nyomvonala mentén található települések, valamint a Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács összefogásával, a Paksi Atomerőmű Zrt. támogatásával jött létre a kalauz azért, hogy befektetőket vonzzanak a a térségbe.

Bővebben
Steinbach Zsolt az év Tolna megyei újságírója

Szabad magyar sajtó napja

2011. március 16.
Steinbach Zsolt az év újságírója A Tolna Népújság újságírója Steinbach Zsolt vehette át idén „Az Év Tolna Megyei Újságírója” díjat. Az elismerést dr. Puskás Imre, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke alapította még 2007-ben. A díjat március 15-én, a Szabad Magyar Sajtó napján adja át minden évben. Az ünnepségnek ezúttal a Magyarországi Német Színház adott otthont, ahol igazi kávéházi hangulat fogadta a megjelent újságírókat.
Bővebben
A honvédelem nemzeti ügy
2011. március 10.
A honvédelem nemzeti ügy Tájékoztatót tartott a Tolna megyeiVédelmi Bizottság a térség polgármestereinek és civil szervezeteinek Tengelicen.
Bővebben
Vita a költségvetésről

Ülésezett a megyei közgyűlés

2011. február 23.

Vita a költségvetésről Mintegy 16 milliárd forintból gazdálkodik idén a Tolna Megyei Önkormányzat – a képviselők elfogadták a 2011. év költségvetést. A bevételi és a kiadási oldal között 1, 5 milliárd forintos űr tátong – mondta a kihelyezett ülésen, Bonyhádon, az Integrált Szociális Intézmény Árpád-házi Szent Erzsébet Otthonában dr. Puskás Imre, a közgyűlés elnöke.

Bővebben