SAJTÓKÖZLEMÉNY

A köztársasági elnök elismerését adták át

2007. november 06.
9741_k.jpg Dr. Sólyom László köztársasági elnök, a Magyar Köztársaság nevében az 1956-os Emlékérmet adományozta a Faddon élő Tavali György részére, a nemzet sorsát és történelmét meghatározó 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk során tanúsított helytállásáért.
Bővebben
SAJTÓKÖZLEMÉNY

Törvényességi ellenőrzés a Tolna Megyei Védelmi Bizottságnál

2007. október 17.
Kiválóra értékelte a Tolna Megyei Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi feladatokat irányító tevékenységét az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium. A minisztérium a katsztrófavédelem területén végzett felkészítő, megelőző és védekezést irányító tevékenységéhez kapcsolódó területen végzett ellenőrzést.
Bővebben
SAJTÓKÖZLEMÉNY

Tolna megyei siker a Kínában zajló XII. Speciális Olimpián

2007. október 12.
A Kínában szeptember 26-tól október 15-ig 7000 résztvevővel zajló XII. Speciális Olimpián Orsós István, a Tolna Megyei Önkormányzat iregszemcsei Göllesz Viktor Általános Iskola és Speciális Iskola tanulója erőemelésből 3 ezüst és 1 bronzérmet szerzett.
Bővebben
SAJTÓKÖZLEMÉNY

Közös nyilatkozat a megyék megmentéséért

2007. október 01.
Az ezeréves magyar megyerendszer a vidéki emberek utolsó végváraiként működnek - áll a szeptember 29-én, a Magyarországi Megyék V. Országos Találkozóján elfogadott nyilatkozatban, melyet dr. Puskás Imre, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke is aláírt.
Bővebben
 
Nyomtatás PDF-be